Tannpleie for hunder: Tips og triks

Om det er for en profesjonell rengjøring eller fordi din hund var oppe hele natten med toothache, gjør hans tur til tannlege så behagelig som mulig.

Start med å undersøke hvilke veterinære tannleger i ditt område. Med mindre det er en nødsituasjon, spør veterinæren din eller andre kjæledyr foreldre for deres anbefalinger. Hvis det er praktisk, la en tørr løpe til, men husker på «hallo» til personalet, sniff ut venterommet og prøv en godbit. Dette kan du både sjekke ut på stedet og hjelper deg til å føle deg mer behagelig om fremtidig besøk.

Pass på å spørre om du må følge instruksjonene før besøket. Hvis han har dentalprocedurer – selv om rengøring – han kan få en anestetisk, så riktig forberedelse er viktig.

Du kan ha dental angst, men du trenger ikke å vite det. Din trofaste følgesvenn er blitt en mester ved å lese følelsene dine, så hvis du oppfører deg nervøs, kommer avtale dagen, så vil han også bekymre deg. Hopp i bilen og hodet til kontoret som du ville noe annet morsomt utflukt, sok også på tannlege lillestrøm. Og hold en belønning i lommen. Hvis tennene hans er skadet, ta med noe mykt som baby mat eller jordnøtt smør.

Under møtet, ikke nøl med å stille spørsmål og samle så mye informasjon som du trenger.

God tannpleie, både hjemme og hos en profesjonell, er en stor del av å holde hunden din frisk. Med litt tålmodighet og dedikasjon, det kan lett bli en del av ditt livsstil.